SunTek Logo One-Pro

Yritysesittely

Perustamisvuodestaan 1920 lähtien Eastman Chemical Company on vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisena erikoismateriaalien edelläkävijänä, tarjoten monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka ovat osa ihmisten päivittäistä arkea. Yritys panostaa aktiivisesti materiaalisten innovaatioiden kehittämiseen yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, ja samalla se korostaa vahvaa sitoutumistaan turvallisuuteen ja kestävään kehitykseen.

Innovaatiovetoinen kasvumalli ohjaa Eastmania hyödyntämään huipputeknologisia alustoja, syvää asiakasymmärrystä ja monipuolista sovelluskehitystä, mikä vahvistaa sen asemaa johtavilla markkinoilla, kuten liikenteessä, rakentamisessa ja kulutushyödykkeissä. Maailmanlaajuisesti vaikuttava ja monimuotoinen yritys, Eastman, työllistää noin 14 500 asiantuntijaa eri puolilta maailmaa ja palvelee asiakkaitaan yli 100 maassa.

Yli 65 vuoden kokemuksella Eastman Performance Films on saavuttanut vankan maineen korkean suorituskyvyn ikkunatummennus- ja maalinsuojakalvojen valmistajana, toimien aktiivisesti autoalalla sekä asuin- ja liikekiinteistökohteissa. Yritys tunnetaan maailmanlaajuisesti alan johtajana ja innovatiivisena energiaratkaisujen tarjoajana, valmistajana ammattitason ikkunakalvoista, maalipinnansuojakalvoista, teollisuuspinnoitteista, liimoista ja laminaateista. SunTek-ikkunakalvot on asennettu useisiin eri kohteisiin maailmanlaajuisesti, tuoden mukanaan energiansäästöä sekä lisäämällä mukavuutta, yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Eastman Performance Films sitoutuu jatkuvasti tarjoamaan markkinoiden huipputuotteita yhdistettynä ensiluokkaiseen asiakaspalveluun kaikille SunTekin asiakkaille. SunTekin omistautunut tiimi on aina valmiina tukemaan asiakkaita tuotteiden valinnassa, asennustavoissa ja teknisissä kysymyksissä.

Suomalaisomisteinen Oy ONE-PRO Ab on erikoistunut tuomaan maahan laadukkaita elektronisia laitteita ja tarjoamaan niihin liittyviä palveluita. Yrityksessämme työskentelee osaava henkilökunta, joilla on vankka 25-35 vuoden alan kokemus ja pitkäaikainen yhteistyö turvallisuusalan yritysten, keskusliikkeiden, kauppaketjujen, automaahantuojien sekä muiden erikoisliikkeiden kanssa.

ONE-PRO edustaa ja maahantuo maailmalla tunnettuja ja arvostettuja huippumerkkejä, ja se perustettiin vuonna 2004 vastaamaan johtavien turvallisuus-, ajoneuvo- ja kotielektroniikkavalmistajien tarpeisiin.

Yhtiömme ei ainoastaan maahantuo laadukkaita tuotteita, vaan jokainen työryhmämme kehittää omaa tuotealuettaan vastaamaan paremmin suomalaisten asiakkaiden tarpeita. Tavoitteenamme on tarjota jälleenmyyjillemme ja loppuasiakkaillemme huipputuotteet ja niihin räätälöidyt palvelut alan parhaalla jälkimarkkinointipalvelulla.

Järjestämme myös laadukkaita koulutus- ja esittelymateriaaleja, selkeitä asennus- ja käyttöohjeita sekä muita tukitoimia. Koulutamme asiakkaamme kädestä käteen perjaatteella, jonka ansiosta katamme lähes koko Suomen ihmisillä, jotka ymmärtävät edustamiemme tuotteiden päälle.

ONE-PRO:n tuotteiden jälleenmyyntiverkosto on monipuolinen ja ammattitaitoinen, kattaen lähes koko maan. Asiakkaitamme ovat lukuisat turvallisuusalan yritykset, tukkuliikkeet, kauppaketjujen keskusliikkeet, auto- ja moottoripyörä alalla toimivat yritykset, hifi- ja audioalan liikkeet sekä liikelahjaliikkeet. Teemme myös tiivistä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden, leasing- ja rahoitusyhtiöiden sekä suuryritysten kanssa.

Ota yhteyttä