SunTek Logo One-Pro
ONE-PRO logo SunTek

Näkösuojaa, energiatehokkuutta ja mukavuutta Suntek Kiinteistökalvoilla

SunTek Logo One-Pro

Eastman Performance Films on valmistanut alan johtavia SunTek ajoneuvo- ja kiinteistökalvoja jo yli 65 vuoden ajan. Eastman työllistää 14500 ihmistä ympäri maailman ja palvelee asiakkaitaan yli 100 eri maassa, mikä tekee yrityksestä yhden maailman suurimmista kalvovalmistajista. Lue tarkempi yritysesittely.

Oy One-Pro Ab on SunTek:in virallinen maahantuoja Suomessa, ja tarjoaa markkinoille koko SunTek:in kalvovalikoiman niin auto- kuin kiinteistöpuolellekin. Varastoimme tuotteet Suomessa, jotta voimme taata nopeimman mahdollisen palvelun kaikille SunTek jälleenmyyjille ympäri Suomen.

SunTek kiinteistökalvot tarjoavat useita hyötyjä kotisi suojaksi. Tässä muutamia syitä, miksi harkita niiden asentamista:

  1. Aurinkosuoja: Kiinteistökalvot auttavat vähentämään auringon lämmön ja haitallisten UV-säteiden pääsyä sisätiloihin. Tämä voi merkittävästi parantaa asumismukavuutta ja suojata huonekalujasi sekä muita sisustuselementtejä haalistumiselta.
  2. Energiatehokkuus: Vähentämällä auringon lämmön vaikutusta kiinteistökalvot voivat auttaa alentamaan sisätilojen lämpötilaa, mikä voi puolestaan vähentää jäähdytyskustannuksia erityisesti kuumina päivinä.
  3. Yksityisyys ja esteettisyys: Kalvot tarjoavat mahdollisuuden osittaiseen tai täydelliseen näkymien peittämiseen lisäämällä yksityisyyttä sisätiloihin. Samalla ne voivat antaa ikkunoille tyylikkään ulkoasun.
  4. Turvallisuus: Murtosuojakalvot voivat auttaa vahvistamaan ikkunoita ja vähentämään sirpaleiden vaaraa rikkoutuessaan. Tämä voi suojata perhettäsi ja omaisuuttasi onnettomuuksilta tai murroilta.
  5. Sijoituksen suojaaminen: Kalvojen asentaminen voi lisätä kiinteistösi arvoa ja parantaa sen ulkonäköä, mikä on etu myynti- tai vuokraustilanteissa.

Koulutukset

Me koulutamme jälleenmyyjämme. Oletko uusi alalla vai jo kokeneempi kalvottaja? Tule oppimaan nopeammaksi kalvottajaksi tai harjoittelemaan maalipinnan suojaamista PPF kiveniskukalvoilla. Järjestämme räätälöidyt kalvotuskoulutukset edullisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

skin-cancer-foundation-recommended-logo

The Skin Cancer Foundationin Suositus

Tuotteemme, joilla on yli 99 % UV-suoja (300-380 nm), ovat saaneet The Skin Cancer Foundationin Suosituksen.

Ota yhteyttä