SunTek Logo One-Pro
ONE-PRO logo SunTek

Autokalvot

SunTek Logo One-Pro

Anna autollesi parasta suojaa ja tyyliä SunTek tummennus- ja PPF-maalipinnansuojakalvoilla. Tummennuskalvot eivät ainoastaan estä auringon lämpöä ja UV-säteilyä, vaan ne myös lisäävät yksityisyyttäsi. PPF-kalvo puolestaan suojaa autosi maalipintaa kiveniskuilta, naarmuilta ja UV-säteilyltä säilyttäen samalla autosi arvon.

Eastman Performance Films on valmistanut alan johtavia SunTek ajoneuvo- ja kiinteistökalvoja jo yli 65 vuoden ajan. Eastman työllistää 14500 ihmistä ympäri maailman ja palvelee asiakkaitaan yli 100 eri maassa, mikä tekee yrityksestä yhden maailman suurimmista kalvovalmistajista. Lue tarkempi yritysesittely.

Oy One-Pro Ab on SunTek:in virallinen maahantuoja Suomessa, ja tarjoaa markkinoille koko SunTek:in kalvovalikoiman niin auto- kuin kiinteistöpuolellekin. Varastoimme tuotteet Suomessa, jotta voimme taata nopeimman mahdollisen palvelun kaikille SunTek jälleenmyyjille ympäri Suomen.

Koulutukset

Me koulutamme jälleenmyyjämme. Oletko uusi alalla vai jo kokeneempi kalvottaja? Tule oppimaan nopeammaksi kalvottajaksi tai harjoittelemaan maalipinnan suojaamista PPF kiveniskukalvoilla. Järjestämme räätälöidyt kalvotuskoulutukset edullisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Ota yhteyttä