SunTek Logo One-Pro
ONE-PRO logo SunTek

SUojaa UV-säteilyä ja kovia olosuhteita vastaan Suntek venekalvoilla

SunTek Logo One-Pro

Anna veneellesi parasta suojaa ja tyyliä SunTek tummennus- ja PPF-suojakalvoilla. Tummennuskalvot eivät ainoastaan estä auringon lämpöä ja UV-säteilyä, vaan ne myös lisäävät yksityisyyttäsi. PPF-kalvo puolestaan suojaa veneesi pintoja kovilta olosuhteilta, hiertymiltä, naarmuilta ja UV-säteilyltä.

Eastman Performance Films on valmistanut alan johtavia SunTek ajoneuvo- ja kiinteistökalvoja jo yli 65 vuoden ajan. Eastman työllistää 14500 ihmistä ympäri maailman ja palvelee asiakkaitaan yli 100 eri maassa, mikä tekee yrityksestä yhden maailman suurimmista kalvovalmistajista. Lue tarkempi yritysesittely.

Oy One-Pro Ab on SunTek:in virallinen maahantuoja Suomessa, ja tarjoaa markkinoille koko SunTek:in kalvovalikoiman veneisiin, autoihin ja  kiinteistöihin. Varastoimme tuotteet Suomessa, jotta voimme taata nopeimman mahdollisen palvelun kaikille SunTek jälleenmyyjille ympäri Suomen.

Koulutukset

Me koulutamme jälleenmyyjämme. Oletko uusi alalla vai jo kokeneempi kalvottaja? Tule oppimaan nopeammaksi kalvottajaksi tai harjoittelemaan pintojen suojaamista PPF suojakalvoilla. Järjestämme räätälöidyt kalvotuskoulutukset edullisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

skin-cancer-foundation-recommended-logo

The Skin Cancer Foundationin Suositus

Tuotteemme, joilla on yli 99 % UV-suoja (300-380 nm), ovat saaneet The Skin Cancer Foundationin Suosituksen.

Ota yhteyttä