SunTek Logo One-Pro

Koulutukset

Oy One-Pro Ab kouluttaa valtuutettuja SunTek asentajia!

Haluatko oppia taidon auton tummennuskalvojen ja maalipinnansuojakalvojen asennuksessa? Etsitkö koulutusta, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille asentajille? Hyvä uutinen – meillä on ratkaisu sinulle! Oy ONE-PRO Ab tarjoaa kattavia koulutuksia, jotka vievät kalvoasennustaitosi uudelle tasolle.

Räätälöidyt koulutukset

Koulutuksemme ovat suunniteltu antamaan osallistujille kattava ymmärrys auton tummennuskalvojen ja maalipinnansuojakalvojen asentamisesta. Koulutuksemme sisältävät niin perusteet aloittelijoille kuin syventävät taidot kokeneemmille alan ammattilaisille. Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo alalla kokenut, löydät varmasti juuri sinulle sopivan koulutuksen.

Leikkausohjelmisto

Yksi koulutuksiemme keskeisistä elementeistä on CORE – Leikkausohjelmisto. Tämä ohjelmisto mahdollistaa valmiiksi leikattujen palojen käytön maalipinnansuojakalvojen asennuksessa. Valmiiksi leikatut palat eivät ainoastaan paranna asennuksen tarkkuutta, mutta tuovat myös merkittäviä säästöjä kalvon kulutuksessa. Tämä tarkoittaa rahallisia etuja sekä aikasäästöä asentajille.

Koulutuksessamme käydään läpi myös erilaisia asennustyylejä, jotka soveltuvat eri automalleille. Haluamme varmistaa, että osaat soveltaa oppimiasi taitoja käytännössä erilaisiin tilanteisiin. Voit osallistua koulutukseen omilla työkaluillasi tai käyttää huippulaadukkaita SunTek – asennustyökalujamme, jotka ovat saatavilla koulutuksen aikana.

Miksi valita Oy ONE-PRO Ab:n kalvokoulutukset? Koska tarjoamme laadukasta koulutusta, joka on suunniteltu vastaamaan niin aloittelijoiden kuin kokeneidenkin tarpeisiin. Lisäksi hyödyt CORE – Leikkausohjelmiston käytöstä ja saat arvokasta tietoa erilaisista asennustavoista. Uskomme, että taidot, jotka opit koulutuksessamme, ovat avain menestyksekkääseen kalvoasennukseen.

Koulutukset Vantaalla

Koulutukset toteutetaan yhteistyössä JH Tint Oy:n kanssa. JH Tint Oy ja Janne Helenius on Eastman Performance Films:in valtuuttama Suntek kalvottaja ja kouluttaja.

Heräsikö kiinnostuksesi? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä