SunTek Logo One-Pro
ONE-PRO logo SunTek

Murtosuojakalvot veneisiin

Suojaa veneesi murtoja vastaan murtosuojakalvolla

Murtosuojakalvo on tavallista kalvoa paksumpi kalvo, joka asennetaan lasin sisäpinnalle. Sen tarkoituksena on lisätä lasin kestävyyttä ja vaikeuttaa lasin rikkoutumista esimerkiksi murtautumisyrityksissä. Murtosuojakalvo koostuu useista kerroksista, jotka yhdessä muodostavat vahvan ja kestävän suojan lasille. Murtosuojakalvoja on saatavilla läpinäkyvänä ja valmiiksi tummennettuna 20 % tummuuteen. 20 % tummennettu kalvo päästää vain 20 % valosta läpi veneen sisälle estäen sisällä olevien tavaroiden näkymistä ulos ja samalla vähentäen varkauden houkutusta.

Kuinka murtosuojakalvo toimii?

Murtosuojakalvojen toimintaperiaate perustuu kalvon sitoutumiseen lasin palasiin, kun lasi rikkoutuu. Tämä estää sirpaleiden leviämisen ja tekee lasista vaikeasti murrettavan. Lasin murtaminen vaatii useita kovia iskuja ja vaikka lasi rikkoutuisi, murtosuojakalvo pitää sen kasassa, mikä voi hidastaa tai jopa estää murtautumisen. Lasin kasassa pysyminen auttaa myös suojaamaan veneen sisustaa mahdollisilta lasinsiruilta.

  1. Kirkkaat murtosuojakalvot:

    Kirkkaat murtosuojakalvot ovat huomaamattomia turvallisuusratkaisuja, jotka suojaavat omaisuuttasi. Ne tarjoavat optisesti kirkkaan näkymän ikkunoista samalla estäen haitallisia UV-säteitä ja sisätilojen haalistumista auringonvalosta. Näiden kalvojen ohut, lähes näkymätön rakenne tarjoaa turvaa monilta vaaroilta, kuten murroilta ja vahingoilta. Saatavilla eri paksuisina, joista voit valita tarpeisiisi sopivan suojan tason. 

  2. Tummennetut murtosuojakalvot

Tummennetuissa murtosuojakalvoissa on samat ominaisuudet kuin kirkkkaissa kavloissa, mutta tummilla ikkunakalvoilla estät näkymän veneen sisään. 

Vertaile kalvoja

SunTek Logo One-Pro
skin-cancer-foundation-recommended-logo

The Skin Cancer Foundationin Suositus

Tuotteemme, joilla on yli 99 % UV-suoja (300-380 nm), ovat saaneet The Skin Cancer Foundationin Suosituksen.