SunTek Logo One-Pro
ONE-PRO logo SunTek

Leikkausohjelmisto

One-Pro Suntek Core

SunTekin kalvojen leikkausohjelmisto CORE tarjoaa merkittävää ajan- ja vaivansäästöä perinteiseen menetelmään verrattuna, kun on kyse maalipinnan suojakalvojen asennuksesta. Perinteinen ”bulkkina” kalvon leikkaaminen vaatii aikaa vievää kävelemistä auton ympärillä, mallintamista ja arvioimista, jolloin asentaja joutuu manuaalisesti leikkaamaan ja sovittamaan kalvoa auton pinnalle. Tämä prosessi ei ainoastaan ole aikaa vievää, vaan se saattaa myös johtaa kalvon hukkaan ja epätarkkoihin leikkauksiin.

Nopeutta ja tarkkuutta CORE-leikkausohjelmiston avulla

CORE-leikkausohjelmiston avulla asentajat voivat kuitenkin tehdä tarkan ennakkosuunnittelun valmiiksi leikatuista paloista. Ohjelmisto mahdollistaa nopean ja tarkan leikkausprosessin, joka on räätälöity autojen malleihin ja mittasuhteisiin. Tämä vähentää huomattavasti hukkaan menevää kalvomateriaalia ja optimoi kalvojen käytön tehokkaasti. ”Bulkki” asennuksissa asentaja joutuu välillä leikkaamaan paloja auton maalipintaa vasten, jolloin on iso riski naarmuttaa auton maalipintaa. CORE leikkausohjelmistolla tämä riski katoaa!

Helppo käyttöliittymä

Lisäksi CORE tarjoaa helpon ja intuitiivisen käyttöliittymän, mikä tekee siitä helposti omaksuttavan sekä aloittelijoille että kokeneille ammattilaisille. Nopea merkki- ja mallihaku yhdistettynä valmiiksi leikattujen palojen käyttöön mahdollistaa sen, että asentajat voivat siirtyä suoraan asennusvaiheeseen ilman aikaa vievää leikkaustyötä.

Kokonaisuutena CORE-leikkausohjelmisto tehostaa maalipinnansuojakalvojen asennusprosessia merkittävästi, säästäen aikaa ja vähentäen kalvomateriaalin hukkaa, mikä on paitsi kustannustehokasta myös ympäristöystävällistä.

Ota yhteyttä