SunTek Logo One-Pro
ONE-PRO logo SunTek

PPF Maalipinnansuojakalvot

Mikä on PPF kalvo?

SunTek PPF (tulee sanoista Paint Protection Film) on polyuretaanista valmistettu kalvo, jota käytetään ajoneuvojen maalipintojen suojaamiseen erilaisilta vaurioilta, kuten kiveniskuilta, naarmuilta, lialta ja auringon UV-säteiltä. Oikein asennettuna PPF kalvo on lähes huomaamaton samalla tarjoten autollesi upean kiillon sekä kestävän suojan.

SunTek PPF maalipinnansuojakalvot

Kun harkitset autosi kauneuden ja suojan säilyttämistä useiden vuosien ajan, SunTek PPF on investointi, joka todella kannattaa. Laajasta ja innovatiivisesta tuotevalikoimasta löytyy toinen toistaan parempia ratkaisuja autosi maalipinnan suojaamiseen. Uusimpana tuotoksena 2-in-1 teknologia yhdistää PPF:n ja keraamisen pinnoitteen edut, varmistaen entistä paremman suojan. SunTek PPF kalvot ovat testattu suorituskyvyn ja kestävyyden varmistamiseksi ja ne sisältävät valmistajan rajoitetun takuun.

Miksi valita SunTek PPF?
 1. Erinomainen suoja: Suojaa autosi kiveniskuilta, tiesuolalta, lialta ja monelta muulta samalla pitäen autosi maalipinnan virheettömänä.
 2. Self-healing teknologia: Parantaa itsestään pienet naarmut auringon tai moottorin lämpöä käyttäen.
 3. Monipuoliset viimeistelyt: Valitse eri kalvo vaihtoehdoista juuri omaan makuusi sopiva.
 4. 2-in-1 teknologia: Yhditettynä PPF:n ja keraamisen pinnoitteen parhaat puolet tarjoavat entistä vahvemman suojan.
 5. Testattu suorituskyky: SunTek PPF on testattu ja sen kestävyys varmistettu, jotta voit luottaa sen tehokkuuteen.

 

Usein kysytyt kysymykset

SunTek Reaction PPF maalipinnansuojakalvo

SunTek Reaction PPF kalvo on täydellinen yhdistelmä teknologista edistystä ja suorituskykyä autosi suojauksessa. Tässä kalvossa yhdistyy sekä PPF- että keraamisen pinnoitteen parhaat ominaisuudet. Uusi superhydrofobinen pintakerros tarjoaa jopa 25 % paremman suojan likaa ja tahroja vastaan. Hyönteiset ja lika huuhtoutuvat Reactionin liukkaalta pinnalta tehokkaasti jättäen jälkeensä kateutta herättävän kiillon.

 • 2-in-1 Teknologia
 • Superdydrofobinen pinta
 • Self-healing ominaisuus
 • Kirkas ja kiiltävä viimeistely
 • 12-vuoden takuu

SunTek Ultra PPF maalipinnansuojakalvo

SunTek PPF Ultra on huipputason maalipinnansuojakalvo, joka on suunniteltu tarjoamaan voimakasta suojaa ja pitkäkestoista kauneutta autollesi. Ultra PPF sisältää edistyneen Hydroresist teknologian. Kun sen paranneltu likaa hylkivä pinta yhdistetään Ultran vaikuttaviin Self-healing ominaisuuksiin, syntyy kestävä ja kiiltävä suoja kiveniskuja, hyönteisiä, likaa ja muita vaaroja vastaan.

 • Helposti puhdistuva HydroResist pinta
 • Erittäin kestävä
 • Self-Healing ominaisuus
 • Kirkas ja kiiltävä viimeistely
 • 10-vuoden takuu

SunTek Ultra Matta PPF maalipinnansuojakalvo

Ultra Matta maalipinnansuojakalvo tarjoaa kaikki korkean suorituskyvyn PPF Ultra -kalvon edut upealla, sileällä mattapinnalla. Se on suorituskykyä ensisilmäyksellä. Katseenvangitsevasta mattapinnastaan lähtien jokaisessa kerroksessaan PPF Ultra Matta on suunniteltu kestämään. HydroResist pintakäsittely rajoittaa veden ja lian kertymistä pinnalle luoden esteen kosteutta, hyönteisiä ja tahroja vastaan. Ultra Matan itsekorjaava naarmunkestävyys auttaa suojaamaan ajoneuvoasi kiviä, suolaa ja tien roskaa vastaan pitkään.

 • Helposti puhdistuva HydroResist pinta
 • Erittäin kestävä
 • Erottuva pinta
 • Self-Healing ominaisuus
 • 10-vuoden takuu

SunTek Ultra Defense PPF maalipinnansuojakalvo

SunTek PPF Ultra Defense vie ajoneuvon suojan uudelle tasolle lisätyn paksuuden ja vahvuuden avulla, tarjoten poikkeuksellista suojaa vaativissa tie- ja ilmasto-olosuhteissa. Suunniteltu erityisesti korkeamman iskunkestävyyden varmistamiseksi. Ihanteellinen radalle tai maastoon. Ultra Defense tarjoaa kaikki PPF Ultra -kalvon tuomat edut mutta korkeamman tason iskunkestävyyden.

 • Äärimmäinen kestävyys
 • Helposti puhdistuva HydroResist pinta
 • Self-Healing ominaisuus
 • Kirkas ja kiiltävä viimeistely
 • 10-vuoden takuu

SunTek Clear PPF maalipinnansuojakalvo

SunTek PPF Clear tarjoaa vahvan ja luotettavan suojakerroksen auton maalipinnalle, täyttäen päivittäisen ajamisen vaatimukset. Suojaten autosi virheetöntä maalipintaa, Clear on suunniteltu säilyttämään autosi raikkaan näköisenä ja auttamaan ylläpitämään sen arvoa pidempään. Clear PPF on varustettu valmistajan 5 vuoden rajoitetulla takuulla, tehdäkseen PPF Clear:sta käytännöllisen vaihtoehdon autosi suojaamiseksi tuleville kilometreille.

 • Vaikuttava kestävyys
 • Helposti puhdistettava pinta
 • Kirkas ja kiiltävä viimeistely
 • Self-Healing ominaisuus
 • 5-vuoden takuu

SunTek Altered Black PPF maalipinnansuojakalvo

Räätälöity ulkonäkö ja suoja. Kaikki yhdessä PPF:ssä.
SunTek Altered Black maalipinnansuojakalvo tarjoaa edistyksellisen suojan yhdistettynä upeaan ulkonäköön. Tämä kalvo tarjoaa mahdollisuuden luoda yksilöllinen ilme, joka erottuu. Altered Black PPF hyödyntää samaa HydroResist-teknologiaa kuin SunTek PPF Ultra. Tuloksena on hydrofobinen pinta, joka rajoittaa kosteuden ja lian kertymistä kalvon pinnalle. Altered Black suojaa myös kiviltä ja tiehiekalta samalla kun se itse parantaa naarmuja näyttävällä asenteella.

 • Edukseen erottuva ulkonäkö
 • Helposti puhdistuva HydroResist pinta
 • Erittäin kestävä
 • Self-Healing ominaisuus
 • 10-vuoden takuu

Usein kysytyt kysymykset

SunTek Logo One-Pro

SunTek PPF:n suorituskyvyn varmistamiseksi suositellaan säännöllistä hoitoa ja huolenpitoa. Vältä automaattisten autopesujen ja painepesureiden käyttöä, koska ne voivat aiheuttaa kalvon irtoamista. On parasta odottaa 3 päivää SunTek maalipinnansuojakalvon asennuksen jälkeen ennen auton pesua. Suositellaan käsinpesua tarvittaessa saippualla, vedellä ja pehmeällä liinalla.

Vahan käyttöä suositellaan ulkonäön ja pinnan suojan ylläpitämiseksi. Kiiltäville pinnoille voit käyttää ei-hiomaista autovahaa kerran tai kahdesti vuodessa. On kuitenkin hyvä huomata, että jotkin vahat voivat lisätä kiiltoa mattapintaiseen maalinsuojakalvoon. Markkinoilla on myös autovahojen erityisformuloituja vaihtoehtoja mattapinnoille.

Suosittelemme, että vain ammattitaitoinen SunTek-asentaja poistaa SunTek-maalinsuojakalvon. Mutta jos on tarpeen poistaa kalvo itse, suosittelemme noudattamaan näitä ohjeita:

 1. Kalvon tulisi irrota 45 asteen kulmassa samalla vetäen sitä itseäsi kohti, mikä aiheuttaa liiman vapautumisen.
 2. Älä taita kalvoa päällekkäin ja repäise sitä pois – tämä voi jättää liimaa maalipinnalle.
 3. Kylmissä sääolosuhteissa suosittelemme höyryn käyttöä kalvon ja liiman pehmentämiseksi poistoa varten.
 4. SunTek suosittelee voimakkaasti ottamaan yhteyttä SunTek-jälleenmyyjään PPF:n poistamiseksi alkuperäisestä maalipinnasta.

SunTek-maalipinnan suojakalvon maksimaalisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi suositellaan säännöllistä hoitoa ja huolenpitoa. Pese käsin tarvittaessa saippualla ja vedellä. Kiiltäville pinnoille suositellaan vahaamista ei-hiomaista autovahaa käyttäen kerran tai kahdesti vuodessa ulkonäön ja pinnan suojan ylläpitämiseksi.

SunTek PPF:n asentaminen tapahtuu suoraan alkuperäiseen maalipintaan valittuihin alueisiin tai koko auton kattavasti ammattimaisesti koulutettujen SunTek-asentajien toimesta. Kyseessä on ”märkäasennus”, joka muistuttaa ikkunakalvon asennusta. Siinä käytetään saippua-vesiseosta PPF:n kohdistamiseen ennen kuin se lopullisesti painetaan paikalleen.

Hinnat määräytyvät SunTek-jälleenmyyjien toimesta, jotka asentavat ammattimaisesti valmistamamme maalipinnan suojakalvot. Saadaksesi hinnan PPF:stä, ota yhteyttä SunTek-jälleenmyyjään lähelläsi.

SunTek PPF on valmistettu säilyttämään suorituskykynsä ja eheytensä vuodesta toiseen. Maalinsuojakalvomme on katettu valmistajan rajoitetulla takuulla, joka takaa tuotteen kestävyyden vähintään valitsemasi kalvon mukaisen takuun ajan. Kysy SunTek-jälleenmyyjältäsi tarkempia takuutietoja eri kalvosta.

SunTek PPF:n itsekorjaava suoja perustuu tieteellisesti muotoiltuun päällysteeseen, joka suojaa uretaania pinnallista vauriota vastaan. Itsekorjaava pinta korjaa suurimman osan naarmuista hyödyntäen auringon lämpöä, lämmintä koripaneelia, moottorin lämpöä tai lämmintä vettä.

Keraamiset pinnoitteet eivät tarjoa saman tasoista kivenisku- ja pinnansuojaa kuin SunTek-maalinsuojakalvo. Reaction PPF tarjoaa 2-in-1-edun, yhdistäen PPF-suojan ja keraamisen pinnoitteen hyödyt, jotka ovat taattu valmistajan 12-vuotisella rajoitetulla takuulla. Keraamisen pinnoitteen elinikä voi olla noin 1–4 vuotta ja se vaatii säännöllistä uudelleenlevitystä tuotteesta riippuen.

SunTek ei tarjoa itseasennettavia PPF-vaihtoehtoja. Ota yhteyttä paikalliseen SunTek-jälleenmyyjään varmistaaksesi, että PPF asennetaan oikein ajoneuvoosi ja takaa vuosien takuulla varustetun suojan.
Ammattitaitoisilla SunTek-asentajilla on käytössään oma leikkausohjelmistomme, joka auttaa tarkasti leikkaamaan kalvon sopimaan tuhansien automallien ja -merkkien muotoihin.

SunTek PPF:n asennuksen jälkeen on suositeltavaa odottaa kolme päivää ennen minkäänlaista pesua. Pese käsin tarvittaessa saippualla, vedellä ja pehmeällä liinalla. Vältä automaattisia autopesuja ja painepesureita, sillä ne voivat aiheuttaa kalvon irtoamista.

Suosittelemme poistamaan mahdolliset tahrojen aiheuttajat, kuten lintujen ulosteet, välittömästi. Kiiltäville pinnoille voit vahata ei-hiomaista autovahaa kerran tai kahdesti vuodessa. Suosittelemme konsultoimaan lähintä SunTek-jälleenmyyjää, joka voi antaa asiantuntevia neuvoja oikeasta PPF-pinnan hoidosta.

SunTek-maalinsuojakalvoa myydään maailmanlaajuisesti, aina Teksasin, Arizonan ja Lähi-idän kuumimmista ilmastoista Coloradon, Calgaryn ja Norjan kylmimpiin. Asianmukaisella hoidolla maalinsuojakalvomme voi auttaa suojaamaan ajoneuvoasi äärimmäisissä kuumissa ja jäätävissä olosuhteissa.