SunTek Logo One-Pro
ONE-PRO logo SunTek

Murtosuojakalvot kiinteistöihin

Suojaa kiinteistösi SunTek murtosuojakalvoilla

Murtosuojakalvo on tavallista kalvoa paksumpi kalvo, joka asennetaan lasin sisäpinnalle. Sen tarkoituksena on lisätä lasin kestävyyttä ja vaikeuttaa lasin rikkoutumista esimerkiksi murtautumisyrityksissä. Murtosuojakalvo koostuu useista kerroksista, jotka yhdessä muodostavat vahvan ja kestävän suojan lasille.

SunTek murtosuojakalvoja on saatavilla 3 eri sarjassa
  1. Kirkkaat murtosuojakalvot:
    Kirkkaat murtosuojakalvot ovat huomaamattomia turvallisuusratkaisuja, jotka suojaavat kiinteistöäsi. Ne tarjoavat optisesti kirkkaan näkymän ikkunoista samalla estäen haitallisia UV-säteitä ja sisätilojen haalistumista auringonvalosta. Näiden kalvojen ohut, lähes näkymätön rakenne tarjoaa turvaa monilta vaaroilta, kuten murroilta ja vahingoilta. Saatavilla eri paksuisina, joista voit valita tarpeisiisi sopivan suojan tason. Valitse kirkas murtosuojakalvo ja yhdistä näkymättömyys turvallisuuteen.
  2. Peilaavat murtosuojakalvot:
    Hopeoitu alumiinirakenne tekee tästä ikkunakalvosarjasta heijastavan molemmilta puolilta, luoden peilimäisen kuvan. Tämä sarja tarjoaa murtosuojakalvon tuomien ominaisuuksien lisäksi parhaimman suojan auringon aiheuttamalle kuumuudelle pitäen sisätilat viileimpinä. Tätä sarjaa on myös saatavilla eri paksuisena oman halutun suojatason saavuttamiseksi.
  3. Anti-Graffiti sarja:
    Anti-Graffiti -sarjan kalvot ovat naarmunkestäviä, auttaen vähentämään kalliiden puhdistusten tai lasinvaihtojen tarvetta. Näissä kalvoissa on ainutlaatuinen liima, joka mahdollistaa kalvon helpon irrottamisen lasista tarvittaessa. Ikkunan vaurioituessa on siis helpompaa ja halvempaa vaihtaa vain uusi kalvo tilalle, kuin vaihtaa kokonaan uusi lasi.

Vertaile kalvoja

SunTek Logo One-Pro
skin-cancer-foundation-recommended-logo

The Skin Cancer Foundationin Suositus

Tuotteemme, joilla on yli 99 % UV-suoja (300-380 nm), ovat saaneet The Skin Cancer Foundationin Suosituksen.