SunTek Logo One-Pro
ONE-PRO logo SunTek

Näkösuojakalvot

Maitolasikalvo ja huurrekalvo – sama tuote, eri nimi

SunTek:n huurrekalvo tai toisin sanottuna maitolasikalvo on ainutlaatuinen lisä asuin- ja liikekiinteistöjen ikkunoihin, tarjoten tyylikästä ja käytännöllistä ulkoasua. Huurrekalvo on suunniteltu täysin yksityisyyttä tarjoavaksi valkoiseksi mattapinnaksi, joka luo tilaan pehmeän ja hienostuneen ilmeen.

Tyylikästä näkösuojaa

SunTek maitolasikalvon avulla voit nauttia täydellisestä yksityisyydestä tiloissasi samalla säilyttäen luonnonvalon läpäisyn. Kalvo tarjoaa esteettisen ratkaisun, joka pehmentää valoa ja luo miellyttävän ympäristön kotiisi tai toimistoosi. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat säilyttää tilan avoimuuden ja valoisuuden, mutta samalla nauttia yksityisyydestä.

SunTek:n valkoinen matta kalvo ei ainoastaan tarjoa esteettistä etua, vaan se myös vähentää auringon lämpösäteilyä ja heijastusta, mikä voi auttaa parantamaan tilojen energiatehokkuutta. Huurrekalvo on helppo asentaa sileille lasipinnoille ja se tarjoaa kestävyyttä sekä valmistajan rajoitetun takuun, mikä tekee siitä houkuttelevan ratkaisun niille, jotka arvostavat sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä ikkunoidensa suojauksessa.

One-Pro Suntek maitolasikalvo
One-Pro suntek huurrekalvo
One-Pro Suntek maitolasikalvo asennettuna

Vertaile kalvoja

SunTek Logo One-Pro
skin-cancer-foundation-recommended-logo

The Skin Cancer Foundationin Suositus

Tuotteemme, joilla on yli 99 % UV-suoja (300-380 nm), ovat saaneet The Skin Cancer Foundationin Suosituksen.